mijn handwerkblogje

mijn handwerkblogje
breien borduren en knutselen

maandag 26 maart 2012

zomaar

Hallo,ik kom zomaar een groetje brengen en ik ben weer helemaal terug de oude k'ga nog één dagje uitrusten en woensdag gaan we er met een paar vrienden tegen aan vliegen in het bos.
Nog een beetje schilderwerk en dan de oppoets mijn gordijnen liggen ook al mooi wit te wachten om op te hangen. Zo dat ik met verse moed kan gaan genieten van mijn bos. Het heeft nu wel lang genoeg geduurd.Onze Eddy is nu de 29ste al een jaar overleden en zou niet liever gewild hebben dat ik daar in mijn bosje zit te handwerken.Ik heb nu de juiste vrienden gevonden die me echt geholpen hebben.Spijtig genoeg dat het allemaal vreemden moeten zijn want de eigen kinderen doen of hun neus bloed. Ons ma kan haar plan wel trekken zij is sterk genoeg maar vergeten wel dat het beste er af is ben ook niet meer van de jongste.
Knuffels
Joke

zondag 25 maart 2012

verder gewerkt

Fijne zondag aan iedereen,heb hier ondanks mijn ziek zijn flink door gewerkt.
het zonnetje schijnt mooi buiten maar durf nog niet naar buiten want ik ben het nog altijd niet
te boven,het schijnt een heel zware griep te zijn dit jaar alhoewel ik mijn griepprik steeds ga
halen maar het heeft niet geholpen.Vandaag mijn laatste antibiotica en dan zal het wel stillaan beter
gaan zeker ??????????Nog dikke knuffels
Joke

maandag 19 maart 2012

Even buiten strijd

Ben even buiten strijd(zware griep)

zondag 11 maart 2012

Al een beetje verder

Fijne zondag vrienden,ik ben al een stuk verder geraakt aan mijn hardhanger.Gisteren begonnen aan de opkuis van mijn bos samen met mijn pleegzoon en al goed gewerkt zo dat ik als het lentezonnetje te voorschijn komt er lekker kan van gaan genieten.We hadden wel de pech dat er weer een buis gesprongen was door het vriesweer maar met de handige handen van mijn helper was dit vlug herstelt.Nog een fijne zondag en tot de volgende
Dikke knuffels
Joke

maandag 5 maart 2012

nieuw begin

Fijne maandag,onze tentoonstelling van dit weekend was weer een succes er is veel volk op af gekomen
ik was doodmoe en heb alles maar in mijn auto gegooid en zo in de garage gezet dus moet ik nu direkt alles gaan uitladen.Intussen was ik weer eens aan iets nieuw begonnen een theenappe in hardhanger met veel telwerk en uitknipwerk maar ik doe het toch zo graag.
Knuffels
Joke