mijn handwerkblogje

mijn handwerkblogje
breien borduren en knutselen

maandag 28 december 2009

Fijne maandag


Fijne maandag voor iedereen
De kerst is voor bij en nu op naar het nieuwe jaar we hebben het hier al serieus druk gehad met bezoekers zo dat ik niet veel aan mijn werkjes heb kunnen doen
en daarbij zijn we aan het zoeken naar een andere woonst daar we nu met de trap naar het 2de verdiep moeten klimmen met onze boodschappen en Eddy kan dit niet zo goed meer aan.
Maar daar hebben we dus rustig de tijd voor want we hoeven hier niet weg maar ik heb toch wel buikpijn als ik al mijn rommeltjes en zo in de kasten zie liggen dan is het van oeioeioei moet dit allemaal mee????Dus zal ik maar al beginnen met stillaan alles wat uit te mesten(met pijn in het hart).
Knuffels
Joke

3 opmerkingen:

 1. Ook voor u een fijne maandag Joke , en ja veel trappen moeten doen als je wat ouder wordt valt echt wel niet mee , hopelijk vinden jullie iets waar je op uw gemak bent en u thuis voelt , ook voor Eddy zal het beter zijn ! Bij deze nog heel fijne eindejaarsdagen en een voorspoedig 2010 zonder hopelijk veel gezondheids problemen en heel veel succes naar het zoeken van een geschikt appartementje !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi liefde Joke,
  ik wens je van harten een mooi 2010 !
  De tijd tussen de jaren,zo zeggen we hier tussen Kerstmis en Silvester,is de mooiste ...een rust.
  Ik wens je een goede week.

  dikke knuffels
  van
  Swaani

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je alvast een heel gelukkig en mooi Nieuwjaar toe en vooral voor beide een goede gezondheid en het allerbeste ervoor.

  Knuffels,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen